Perustukset ja kellarit

KESTÄVÄ PERUSTA ON KAIKEN LÄHTÖKOHTA

WAY 22 Oy tietää, että laadukkaan perustuksen päälle on helppo jatkaa rakentamista. Valmistamme puu- ja hirsitalojen perustukset ja kellarit muurattavalla ja valuharkkorakenteella toteuttaen. Saat kauttamme selkeän toimituksen, johon sisältyy tarvittaessa sekä materiaalit ja työn osuus kiinteään hintaan. 

Perustus on talon tärkein osa, jonka päälle rakennetaan kaikki muu. Perustusten tulee kestää paitsi talon kuorma myös mahdolliset maaperän liikkeet. Materiaaliltaan tiivis perustus estää kosteuden siirtymisen kapillaarisesti perustuksia pitkin muihin rakenteisiin. Huoleton ja huoltovapaa perustus vaatii taitoa ja osaamista, joten työn tekijäksi kannattaa valita kokenut rakennusliike.

Meiltä saat kestävät perustukset ja kellarit huolellisesti ja ammattitaitoisesti toteutettuna. Löydämme sopivan ratkaisun jokaiseen kohteeseen – meillä on takanamme usean vuoden ja yli sadan kohteen tuoma kokemus käytössämme.

Rakennamme perustukset joko valuharkosta tai kevytsoraharkosta. Valitsemme sopivan harkkomateriaalin kohteen mukaan. Valikoimaamme kuuluvat Lakan Betoni Oy:n tuotteet anturamuoteista lähtien, minkä lisäksi teemme antureita myös omilla muoteilla.

Annamme mielellämme tarjouksen puu- ja hirsitalojen perustuksista ja kellareista, ota yhteyttä!